ИНФОРМАЦИЯ

Поръчка може да бъде направена на телефон : 0887872976


ДОСТАВКА
Доставка на нашите продукти се извършва с куриерска фирма "Еконт" .Доставката може да бъде до избран от Вас адрес или до офис на "Еконт".Преди да платите имате право на преглед на продукта.
Срок на доставка е от 24ч-48ч.

Цени и начин на плащане:
Всички цени в електронния ни магазин са с включено ДДС.Плащането се извършва след преглед на продукта в съответния офис на Еконт. или от избрания от вас адрес с наложен платеж.Цените за доставка са стандартни за Еконт,без допълнително оскъпяване,около
4 лв. до офис на Еконт и около 6 лв. до адрес.При покупка над 80 лв. доставката е безплатна.

Гаранция
С всеки продукт получавате сертификат за качество,който служи и за гаранционна карта за срок 1 месец.Гаранцията покрива падане на камък поради некачествен монтаж или други явни производствени дефекти.Гаранцията не важи при причиняване на механични повреди от клиент,като надраскване ,смачкване,следи от удар или изпускане,а също и при промяна на цвета на изделието,при контакт с минерална вода,а също и при нормално износване на изделието.При невъзможност изделието да бъде ремонтирано,то ще ви бъде заменено или цената му ще бъде възстановена.

Връщане и замяна
Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването и. За целта закупеният продукт трябва да е в оригиналналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съотвествие на разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Ако е спазено предходното условие ние ще ви върнем парите в срок от 30 раборни дни, считани от датата на получаване на стоката.Разходите за връщане на стоката са за сметка на потребителя.
При констатиране на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при нарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние ще ви го подменим с нов или ще ви възстановим заплатената от Вас цена на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП в срок от три работни дни, считано от датата, на която Вие сте заявили правото си на отказ.Транспортните разходи са за наша сметка.
Когато закупеният продукт не отговаря на характеристиките в сайта, ние ще върнем цялата сума, съобразно с чл.59 ал.3 от ЗЗП. в срок от 7 дни от получаването на стоката при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.